ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ Β

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ Β

Το διαμέρισμα αποτελείται από χωριστή κρεβατοκάμαρα με διπλό κρεβάτι κι έναν ενιαίο χώρο στον οποίο βρίσκεται η κουζίνα και δυο χτιστά κρεβάτια τα οποία χρησιμοποιούνται και ως καναπές. Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα. Κατόπιν συνεννόησης, υπάρχει η δυνατότητα να μπει ένα επιπλέον πτυσσόμενο κρεβάτι.

Για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία σας, υπάρχει μια τηλεόραση 32’’ SMART TV στην οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες online, να πλοηγηθείτε στο internet, να συνδέσετε δικές σας εξωτερικές συσκευές, ακόμα και τον υπολογιστή σας. Καλώδια που τυχόν χρειάζεστε για τη σύνδεση των συσκευών σας (USB, HDMI διατίθενται κατόπιν συνεννόησης χωρίς επιπλέον χρέωση).

Υπάρχουν 2 κλιματιστικά, ένα στην κρεβατοκάμαρα κι ένα στον ενιαίο χώρο του καθιστικού. Επιπλέον όλα τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες διαθέτουν σίτα, έτσι ώστε να έχετε φυσική δροσιά χωρίς να σας ενοχλούν μύγες και κουνούπια.

Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με μικρό ψυγείο με κατάψυξη και 2 εστίες με χωριστό φούρνο για την προετοιμασία των γευμάτων σας καθώς και τα απαραίτητα μαγειρικά σκεύη Επίσης θα βρείτε βραστήρα για ζεστό νερό, καφετιέρα για καφέ φίλτρου και τοστιέρα για την προετοιμασία του πρωινού σας.

Στο μπάνιο θα βρείτε επιτοίχιο στεγνωτήρα μαλλιών.

Στο διαμέρισμα υπάρχει χρηματοκιβώτιο για τα πολύτιμα είδη σας.

Διατίθεται ασύρματο ίντερνετ χωρίς χρέωση και ιδιωτικός χώρος στάθμευσης χωρίς χρέωση.